Share
domik

NEW URBAN VIEW draagt activiteiten over aan JANS Architectural Lighting Design

Amersfoort november 2022

NEW URBAN VIEW draagt activiteiten over aan JANS Architectural Lighting Design

Aandeelhouders Jeroen Jans en Hans Kattemölle hebben hiertoe besloten. Dit zal per 1 januari 2023 ingaan.

De activiteiten van NEW URBAN VIEW B.V. bestaan uit advies, ontwerp en realisatie van architecturale lichtplannen. Deze zijn voor de werkmaatschappij van Jeroen Jans Lighting Design B.V. een aanvulling op het al ruim opgebouwde portfolio voor lichtontwerpen ten behoeve van (internationale) televisieprogramma’s en interieur lichtontwerpen.
Onder de handelsnaam JANS Architectural Lighting Design zal Jeroen de activiteiten van NEW URBAN VIEW B.V. voortzetten en de markt blijven bedienen.

Voor aandeelhouder Hans Kattemölle geldt dat hij werkzaamheden wil afbouwen in verband met zijn naderend pensioen. Hij blijft graag voor Jeroen Jans beschikbaar om bestaande relaties te blijven bedienen. Lopende projecten zullen hiervan geen hinder ondervinden, evenals nog lopende garantieverplichtingen.

In 7 jaar tijd heeft NEW URBAN VIEW B.V. ruim 30 opdrachten mogen uitvoeren en met onderscheidende lichtontwerpen een groot marktaandeel in de markt voor aanlichting van cultureel erfgoed, industrieel erfgoed alsmede spraakmakende gebouwen, iconen en landmarks verworven. Zo werd de belevingswaarde van deze objecten versterkt, de exploitatie ervan verbeterd, alsook een kwaliteitsimpuls aan de binnenstedelijke openbare ruimte gegeven.

neem voor meer informatie contact op met:

Jeroen Jans  

+31.622807539

http://www.jeroenjans.com

contact@jeroenjans.com

Hans Kattemölle 

+31.653649119.